Om oss på Alternativbil

 Geir Johansen    Finn Hansen         Stig Wang Johansen               

 

 

Geir har teknisk utdanning fra forsvaret, og en allsidig erfaring fra tekniske og administrative stillinger. Han har jobbet som import og deleansvarlig i Eiker Motorshop med teknisk hovedfokus på Aixam. I 2009 kjøpte han agenturet for Aixam sammen med Finn Hansen.

 

Finn har jobbet som mekaniker i lang tid, og har bred erfaring med bil. Finn eier og driver Bil Elektromontasje, som er et bil og dekkverksted i Sandefjord. I tillegg forhandler de Aixam og Mega moped- mc- og el-biler.

 

 

Stig er deltidsansatt som webredaktør og ordremottaker. Han jobber fulltid med logistikk i treforedlings bransjen der han også er hovedverneombud og formann i arbeidsmiljøutvalget. I tillegg har han fagbrev i logistikk. Tidligere erfaring er innenfor handel og kontor.

 

 

 

Aixam, det Reneste alternativet.

Alternativ Bil as er et firma som har fokus på å redusere utslipp av skadelige gasser dannet av biler. Derfor tilbyr vi våre kunder et renere alternativ ved valg av våre mopedbiler. Utslippet på våre modeller er langt lavere enn dagens "vanlige" biler.

 

Du som kunde vil sitte igjen med en god følelse av at du er med på å hindre klimaendringer ved å kjøre en av våre miljøvennelige mopedbiler. Vi jobber også hardt med å lansere en ny modell med el-motor og null utslipp.

 

Ring oss for en hyggelig mopedbilprat og bli med på å skape renere luft i vårt samfunn!